Säg hej till Jennifer Olsson, vår nya praktikant!

Nu är Jennifer här – Northern Link PRs driftiga, nya praktikant! Vi önskar Jennifer varmt välkommen och ser fram emot en höst med hennes sprudlande energi här på kontoret. Vi passade på att ställa Jennifer några frågor.

dsc01902

Vem är du och vart kommer du ifrån?

Jag är en vetgirig och idérik tjej som läser mitt sista år på Stockholms Universitet där jag studerar till en dubbelkandidat inom konstvetenskap och företagsekonomi. Jag har ett stort intresse för tech och entreprenörskap men är även intresserad av kultur och historia. Jag är född och uppvuxen i Stockholm men har också ett amerikanskt medborgarskap, där jag spenderat mycket av min tid. Att hitta tid till att upptäcka världen har alltid varit viktigt för mig! 

Vad är din passion inom kommunikation?

Jag drivs av konsumentmarknadens innovativa utveckling, digitalisering och transparens. Det gör marknaden svårnavigerad och skapar en utmaning för företag men också en möjlighet för dem att kommunicera mer än bara sina produkter eller tjänster. Jag brinner för att identifiera, lyfta fram och effektivt förmedla ett företags personlighet och unika nisch!

Hur kommer det sig att du sökte praktik på NLPR?

Jag ville få erfarenhet från ett mindre företag med utmärkt rykte och ledande internationella bolag som kunder. Genom att praktisera på en byrå med färre anställda finns det mer utrymme för eget ansvar och insyn i alla delar av byråns arbete och därmed en brantare utvecklingskurva. NLPR var ett självklart val för mig!

Vad ser du mest fram emot att få lära dig mer om?

Jag ser fram emot att få praktisk kunskap av PR-arbete och en insikt i hur stora internationella företag arbetar med kommunkation i Sverige.  

Vad är dina första intryck från NLPR?

NLPR-gänget är ett hårt arbetande, skickligt och kreativt team med självdistans och nära till skratt. Jag trivs väldigt bra samtidigt som jag får lära mig mycket.

Vad gör du om 10 år?

I framtiden jobbar jag kanske inom tech-branschen på produkt-, marknadsföring- eller kommunikationsidan. Trivs jag bra fortsätter jag gärna med PR! På sidan av min framtida karriär vill jag även engagera mig i start-upscenen och ge mig in på konstmarknaden; både som konstnär och samlare. Men man vet aldrig vart livet tar en och det är det som är spännande med att bygga karriär! Så vi får helt enkelt se!

Välkommen, Jennifer!

Would you like us to call you?

  • Northern Link PR
  • Banérgatan 12
  • 115 23 Stockholm
  • Sweden